Controlekaart - IBS ISA FC/I-T - 2722027

Field Controller, met galvanische scheiding inclusief besturingssysteem

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Field Controller als PC-controlekaart
IBS ISA FC.. zijn PC-kaarten van Phoenix Contact. Deze integreren complexe besturings- en automatiseringstaken volgens IEC 61131 in bedienings-PC's van machines en installaties. Het INTERBUS-systeem zorgt voor de transparante verbindingen tussen besturing en het veld. De Field Controllers garanderen een goede aansluiting van sensoren, actoren en veldapparaten via INTERBUS en bieden voor besturingstaken IEC 61131-performance, die onafhankelijk is van de host. De besturings- en automatiseringsprogramma's draaien op alle Field Controllers onafhankelijk van de host. De PC is daardoor vrij voor bijvoorbeeld het visualiseren van de via INTERBUS aangesloten processignalen en procesparameters. De ontkoppeling tussen besturing en visualisering alsmede de bewaking van het complete systeem door watchdogs garanderen optimale bedrijfszekerheid.
Bij alle Field Controllers wordt voor het configureren en programmeren volgens IEC 61131 gebruik gemaakt van de automatiseringssoftware PC WORX.
De Field Controllers van Phoenix Contact zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen voor de meest uiteenlopende applicaties. De compacte Field Controller-kaart IBS ISA FC/I-T is de basisvariant voor kleine tot middelgrote besturingstaken en past in elk bedienings-, besturings- en automatiseringssysteem op PC-basis. De remanente gegevens van het besturingsprogramma worden op de controlekaart opgeslagen in een 8 kByte groot NVRAM.
De Field Controller IBS ISA FC/486DX/I-T is bestemd voor middelgrote besturingstaken. Deze Field Controller benut de wereldwijd beschikbare PC/104-standaard als een krachtige embedded PC-board. Het coprocessorboard biedt de gebruiker een zelfstandig functionerende, PC-onafhankelijke, flexibele besturingsoplossing.

logo logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2722027
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4017918140762
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 190,400 g
Douanetariefnummer 84733020
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten