Software - IBS CMD SWT G4 F - 2721471

Netwerkconfiguratiesoftware voor INTERBUS-generatie 4

Prijs:

Save money: Best price starts from {0} pieces!

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Een bussysteem voor open en flexibele besturingsarchitecturen moet fabrikantonafhankelijk kunnen worden toegepast. Een dergelijk bussysteem dient de gebruiker dus ook een concept te bieden voor een universele maar bovenal fabrikantonafhankelijke toepassing en diagnose van het systeem. Voor INTERBUS werd de engineerings-, inbedrijfstellings- en diagnosesoftware CMD (Configuration Monitoring Diagnostics) ontwikkeld. De belangrijkste kenmerken van deze software zijn de onafhankelijkheid van het gebruikte besturingssysteem en de flexibiliteit met betrekking tot programma-uitbreidingen, nieuwe functies en hulpprogramma's. Zo biedt bijv. de DRIVECOM-gebruikersgroep hulpprogramma's voor de parametrering van aandrijvingen volgens het DRIVECOM-profiel.
Om aan de eisen van gebruikers te voldoen, wordt onze INTERBUS-knowhow in deze software geïntegreerd.
CMD voor alle fasen:
CMD is een hulpmiddel dat gedurende de volledige levenscyclus van een installatie, van planning en engineering, via inbedrijfstelling naar bedrijfsbewaking, tot aan diagnose tijdens servicewerkzaamheden, kan worden toegepast. Dit betekent voor de gebruiker: er kan worden bespaard op kosten en tijd die nodig zouden zijn voor het werken met meerdere softwaretools.
Met de CMD-software kan de gebruiker tijdens de engineeringsfase de INTERBUS-installatieconfiguratie vastleggen. Er kunnen logische adressen of variabelen, die het besturingsprogramma later gebruikt om toegang te krijgen tot decentrale I/O's, aan I/O-punten worden toegewezen.
Bij de inbedrijfstelling kan met behulp van een geïntegreerde monitorfunctie een functietest van installatiedelen worden uitgevoerd.
De diagnosefuncties geven op elk moment gedetailleerde informatie over de busstatus, oorzaken van eventuele storingen en voorstellen voor het verhelpen daarvan.
CMD voor wereldwijd gangbare besturingssystemen:
CMD draait onder Windows-besturingssystemen voor standaard PC-systemen (Windows® NT 4.0 SP6, Windows® 2000, Windows® XP). Dankzij de vertrouwde gebruikersinterface is de bediening van de software en daarmee de bediening van het complete INTERBUS-systeem eenvoudig en veilig.
De CMD G4-software is niet vrijgegeven voor besturingssystemen vanaf Windows 7. De follow-up-software Config+ daarentegen ondersteunt ook actuele en toekomstige besturingssystemen.

logo logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2721471
Verpakkingseenheid 1 stk
Kortingsgroep DRDBAY -
GTIN 4017918140601
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 203,930 g
Douanetariefnummer 85234920
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

HIGHLIGHTS 2021

Creative solutions for a smart world

Ontdek PLCnext Technology

Al het goede van een klassieke PLC gecombineerd met een open source besturingssysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos...

PLCnext Technology
Ontdek de controller van de toekomst
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback