Controlekaart - IBS PLC5 DSC/I-T - 2719027

Controlekaart voor Allen-Bradley PLC-5-besturingen, met galvanische scheiding

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

INTERBUS-controlekaarten voor Allen-Bradley PLC-5-besturingen
Met de INTERBUS-controlekaart IBS PLC-5 DSC/I-T kan het INTERBUS-systeem op Allen-Bradley-PLC-5-besturingen met de CPU-typen 5/11, 5/20, 5/30, 5/40, 5/60, 5/80 alsmede alle varianten van deze typen (bijv. Ethernet) worden aangesloten.
De controlekaart wordt via de Allen-Bradley I/O-bus op de besturing aangesloten. De controlekaart werkt als een systeemeigen I/O-kaart met variabel adresbereik, zodat de gegevens van de INTERBUS-periferie direct toegankelijk zijn. Met blokoverdrachtcommando's worden de gegevens naar de besturing gezonden.
Het INTERBUS-systeem wordt automatisch of door de applicatie geactiveerd. De installatiespecifieke parameters van het INTERBUS-systeem en de controlekaart worden opgeslagen in een steekbaar parametreergeheugen dat zich op de controlekaart bevindt.
De parametreergegevens zijn in te voeren met de bedieningssoftware IBS CMD SWT G4.
Met de systeemoverkoepelende IBS CMD SWT-G4-bedieningssoftware kunt u behalve parametreren, configureren en documenteren, ook diagnoses uitvoeren, zowel per deelnemer als van het complete INTERBUS-systeem. Tevens kan tijdens bedrijf de status van alle aangesloten INTERBUS-deelnemers worden gevisualiseerd.
Om de uitgebreide INTERBUS-systeem-diagnose weer te geven, is de IBS PLC5 DSC-controlekaart voorzien van een royaal LC-display waarop de bedrijfs- en foutmeldingen in duidelijke tekst worden weergegeven. Deze directe weergave van de meldingen helpt de inbedrijfstellings- en stilstand-tijden te verkorten en op deze wijze de beschikbaarheid van uw installatie te verhogen. De bediening van het display is eenvoudig door middel van de toetsen op het frontpaneel.

logo

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2719027
Verpakkingseenheid 1
GTIN 4017918132248
Douanetariefnummer 85389091

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

HIGHLIGHTS 2020

Creative solutions for a smart world

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten