Geheugen - SD FLASH 512MB PDPI BASIC - 2701800

Afbeelding overeenkomstig

Programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, 512 Mbyte met licentiecode voor het vrijgeven van de functiebouwsteen PDPI-BASIC voor een nauwkeurige meerkanaalsregeling met zelfoptimalisatie, bijv. voor verwarmings- en koelfuncties of hydraulische bewegingen

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Programma- en configuratiegeheugen voor het opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC, met licentiecode voor de functiebouwsteenbibliotheken.

De functiebouwstenen voor de PDPI-regelaars van Phoenix Contact zijn uitgevoerd met deze licentieprocedure. D.w.z. dat voor elke besturing waarop de licentieplichtige bouwsteen wordt toegepast een bedrag in rekening wordt gebracht. De functiebouwstenen controleren de runtime van de in de besturing opgeslagen licentie en worden vervolgens vrijgeschakeld of zijn gedurende een bepaalde periode in de Demo-mode beschikbaar.

Neem a.u.b. de vermelde vermogenskenmerken van uw besturing(en) in acht en controleer de geschiktheid ervan voor uw applicatie.

Voor gebruikers, die de functiebouwsteenbibliotheken niet gebruiken, is het programma- en configuratiegeheugen als alternatief ook zonder licentie leverbaar.

Uw voordelen

  • programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, met licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken
  • opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2701800
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 91 (C-6-2017)
GTIN 4046356833332
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 8,900 g
Douanetariefnummer 85235190
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten