Programma-/configuratiegeheugen - SD FLASH 512MB APPLIC A - 2701799

Afbeelding overeenkomstig

Programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, 512 Mbyte met licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken, bijv. voor: SNMP-, SQL-, Wireless-, Motion-functionaliteiten etc.

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Programma- en configuratiegeheugen voor het opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC.
Inclusief licentiecode voor het activeren van andere functieblokbibliotheken.
Afzonderlijke functieblokken van Phoenix Contact, zoals bijv. uit de SQL- en SNMP-bibliotheek of Resy+, zijn uitgevoerd met een licentieprocedure.
Dit houdt in dat voor elke besturing waarop het licentieplichtige functieblok wordt toegepast een bedrag in rekening wordt gebracht.
Tijdens de runtime wordt de licentie in de besturing door de functieblokken gecontroleerd, waarna deze wordt vrijgeschakeld of gedurende een bepaalde tijd in de demomodus kan worden toegepast.
Voorbeelden van licentieplichtige functieblokken:• regeltechnische basisfuncties voor PID-regelaar met vertragingstijdconstante in de D-actie• datatransfer tussen besturing en SQL-database met event-gestuurde toegang tot tabellen via SQL-communicatie en Data Manipulation Language (DML)• IT-library voor het verzenden van e-mails met de SMTP-functie, met DHCP-client, DNS en een FTP-client-functie• veilige, event-gerichte en voordelige bewaking van alle decentrale onderdelen via Ethernet alsmede via seriële interfaces
Neem a.u.b. de vermelde vermogenskenmerken van uw besturing(en) in acht en controleer de geschiktheid ervan voor uw applicatie.
Voor gebruikers die de webMI-functionaliteit niet willen gebruiken, is het programma- en configuratiegeheugen als alternatief ook zonder licentie leverbaar.

Uw voordelen

  • programma- en configuratiegeheugen, steekbaar, met licentiecode voor functiebouwsteenbibliotheken
  • opslaan van applicatieprogramma's en andere bestanden in het file-systeem van de PLC

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2701799
Verpakkingseenheid 1 stk
Cataloguspagina Pagina 91 (C-6-2017)
GTIN 4046356833325
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 8,500 g
Douanetariefnummer 85235190
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten