Servicemateriaal - FL MGUARD PROF SERVICE 4 - 2700187

Evaluatie- en concept-workshop "Sichere Fernwartung", reiskosten voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al inbegrepen, andere landen op aanvraag (extra reiskosten noodzakelijk).

Prijs:

Overzicht

Technische gegevens

Downloads

Artikelomschrijving

Evaluatie- en concept-workshop "Sichere Fernwartung"

Conceptioneel advies en in de praktijk uittesten van het veilig op afstand onderhouden van machines en installaties via internet met behulp van FL MGUARD Firewall-/VPN-toepassingen.

Prestaties
• Ter beschikking stellen van maximaal 4 FL MGUARD-demomodulen voor een veilige VPN-koppeling van 2 machines of installaties en 2 servicewerkplekken op een via internet bereikbare en voor evaluatiedoeleinden aangesloten centrale infrastructuur (VPN-gateways) alsmede toegang tot een tijdelijke kopie van de Device Manager (FL MGUARD DM ...) voor configuratie van de modulen gedurende 30 dagen.
• Hotline support per per telefoon of e-mail gedurende 30 dagen.
• Totaal 3 dagen professional services, waarvan 2 dagen ter plaatse.
• Eerste dag (ter plaatse): Conceptioneel advies voor het veilig op afstand onderhouden van machines en installaties via internet met FL MGUARD Firewall-/VPN-toepassingen. Afstemming met de klant met betrekking tot de keuze en koppeling van de systemen en servicewerkplekken voor evaluatiedoeleinden. Afstemming van de voor onderhoud op afstand gebruikte applicaties en protocollen alsmede evt. noodzakelijke door de IT-technici van de klant uit te voeren werkzaamheden.
• Tweede dag: Instellen van de klantspecifieke tijdelijke kopie van Device Manager alsmede voorbereiden van de moduulconfiguratie.
• 3. dag (ter plaatse): Instellen en inbedrijfstellen van de FL MGUARD-testmodulen. Instructie met betrekking tot het configureren van en het werken met de Device Manager. Testbedrijf en bespreken van de aansluitende werkwijze na het succesvol afsluiten van de evaluatiefase.

Werkzaamheden en medewerking van de klant
• 1-2 machines of installaties (resp. representatieve laboratoriumopbouw) alsmede 1-2 servicewerkplekken voor het realiseren van evaluatiescenario's.
• Netwerkdiagrammen van relevante omgevingen (installatienetwerk, servicenetwerk). Informatie over de voor onderhoud op afstand gebruikte applicaties en protocollen.
• Demontage en terugzending van de demomodulen na 30 dagen.

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2700187
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4046356498012
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 26,100 g
Douanetariefnummer 49119900
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten