An error occured while your request was computed

Overzicht

Technische gegevens

Toebehoren

Downloads

Artikelomschrijving

Panel-PC's – de high-end oplossing!
Panel-PC's integreren de bedienings- en controlefuncties met de eigenschappen van een krachtige industriële PC in één apparaat. Besturing, machine- en installatiebediening, programmering, test en communicatie – de high-end oplossing voor de besturings- en regeltechniek.
De Panel-PC's worden vooral gekenmerkt door een compacte behuizingsvorm en een geringe inbouwdiepte. Door toepassing van aluminium voor de massieve frontplaat en de behuizing zijn de Panel-PC's ook geschikt voor ruwe omstandigheden.
De PPC 6115 beschikt over een 15" (38,1 cm) TFT-kleurendisplay met touchscreen en een resolutie van 1024 x 768 beeldpunten alsmede over één vrije steekplaats. Standaard wordt er een softwaretoetsenbord meegeleverd, waarop alle alfanumerieke toetsen van een standaard toetsenbord aanwezig zijn. Bovendien kan naar een separaat numeriek toetsenbord worden omgeschakeld. Linksonder bevinden zich vijf extra toetsen. Met de extra toetsen kan het softwaretoetsenbord worden opgeroepen, een taakwisseling (Alt+Tab) worden uitgevoerd, de rechter muisknop worden geactiveerd of de helderheid van het display worden gewijzigd. Eén van de toetsen is gereserveerd voor gebruikersspecifieke functies. *** Het algemene handboek vindt u in het download-bereik van artikel 2913755 PPC 6115***

Commerciële gegevens

Bestelsleutel 2400439
Verpakkingseenheid 1 stk
Opmerking Ordergebonden productie (geen retournering)
GTIN 4055626046587
Gewicht per stuk (exclusief verpakking) 7.500,000 g
Douanetariefnummer 84714100
Land van herkomst DE (Duitsland)

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

PLCnext Technology

Het platform voor onbegrensde automatisering.

PLCnext Technology
Naar de PLCnext-website
  • Pdf aanmaken
  • Aanbevelen
  • Feedback

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten