Medewerkersprofielen

Medewerkersprofielen

Samen werken

Phoenix Contact is een onderneming die springlevend is en bruist van ambitie. Als lokale verantwoordelijke speler behoort het welzijn en de zelfontwikkeling van onze medewerkers tot onze prioriteiten.

Bij Phoenix Contact krijgen ervaringsdeskundigen de gelegenheid hun reeds verworven kennis en kunde gericht toe te passen. Dit verwacht Phoenix Contact niet alleen van medewerkers, maar stimuleert hen daarin ook. Welke interessante verhalen dat oplevert, tonen de volgende portretten.

Jimmy De Sitter
Account Manager

Bij Phoenix Contact zijn waarden meer dan een marketingslogan.

Innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid springen in het oog, alsook grote aandacht voor het professionalisme  van de medewerkers en hun ondernemingszin. Financiële onafhankelijkheid maakt langetermijnvisie mogelijk. Men combineert de flexibiliteit en klantfocus van een KMO met de daadkracht van een multinationale onderneming. Korte beslissingsketens en lokale beslissingsvrijheid leiden tot een uiterst dynamische werkomgeving. Constante investeringen in mensen en middelen maken de ambitieuze groeicijfers realistisch. Naast de slogan “inspiring innovations” zou dus ook perfect “inspiring people” kunnen staan. Geen bla bla, maar boem boem!

Dit alles brengt het beste in de medewerkers naar boven, wat een directe positieve impact heeft op de werksfeer en onze uitstraling naar de markt.

Greet Criel
Accountant

Sinds 2013 maak ik deel uit van het financiële team van Phoenix Contact België.

De zogenaamde "boekhouding" is een dynamische afdeling die zowat in elk departement van het bedrijf haar inbreng geeft.  Een supportrol voor elke afdeling. Dat doen we met een klein team en vooral in teamverband.  Als financiële afdeling krijgen we de kans om te communiceren met het Duits moederbedrijf waar we op onze beurt alle nodige ondersteuning mogen ontvangen. De structuur, degelijkheid en organisatie van het Duitse moederbedrijf straalt doorheen de hele Belgische tak.
Bij Phoenix Contact België combineren we de vakkundigheid en structuur van een grote internationale onderneming met de flexibiliteit en dynamiek van een kleine groep. Dit alles geeft me een goed gevoel en vertrouwen om efficiënt en vooral graag te werken voor Phoenix Contact België.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

Volg ons op Linkedin!

Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwtjes, vacatures en veel meer.

Ontdek Phoenix Contact België op Linkedin

Werken bij Phoenix Contact

Een impressie van ons bedrijf, onze medewerkers en onze cultuur.