Productlijst signaalverdubbelingsmodulen

Filters

4 treffers

facetDefinition[facetId=PIM_FAC_APPROVAL_CBX_STR, helpText=, helpImageUrl=]

Toelating

facetDefinition[facetId=PIM_FAC_INPUT_SIGNAL_TYPE_STR, helpText=, helpImageUrl=] facetDefinition[facetId=PIM_FAC_OUTPUT_SIGNAL_TYPE_STR, helpText=, helpImageUrl=] facetDefinition[facetId=PIM_FAC_CONNECTION_METHOD_STR, helpText=, helpImageUrl=]
nieuw

Signaalverdubbelingsmoduul - MINI MCR-2-UNI-UI-2UI-C - 2905025

Universeel te configureren 4-weg-signaalverdubbelingsmoduul, met steekbare aansluittechniek voor galvanische scheiding en verdubbeling van analoge signalen. Configureerbaar met DIP-switches of software. Schroefaansluittechniek, bestelconfiguratie.

nieuw

Signaalverdubbelingsmoduul - MINI MCR-2-UNI-UI-2UI - 2905026

Universeel te configureren 4-weg-signaalverdubbelingsmoduul, met steekbare aansluittechniek voor galvanische scheiding en verdubbeling van analoge signalen. Configureerbaar met DIP-switches of software. Schroefaansluittechniek, standaardconfiguratie.

nieuw

Signaalverdubbelingsmoduul - MINI MCR-2-UNI-UI-2UI-PT-C - 2905027

Universeel te configureren 4-weg-signaalverdubbelingsmoduul, met steekbare aansluittechniek voor galvanische scheiding en verdubbeling van analoge signalen. Configureerbaar met DIP-switches of software. Push-in-aansluittechniek, bestelconfiguratie.

nieuw

Signaalverdubbelingsmoduul - MINI MCR-2-UNI-UI-2UI-PT - 2905028

Universeel te configureren 4-weg-signaalverdubbelingsmoduul, met steekbare aansluittechniek voor galvanische scheiding en verdubbeling van analoge signalen. Configureerbaar met DIP-switches of software. Push-in-aansluittechniek, standaardconfiguratie

4 Treffers
 

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten