Clouddiensten

Clouddiensten

Individueel en krachtig

Snel samenstellen van eigen applicaties dankzij een open programmeerinterface.

Terug naar Industrial Cloud Computing

Categorieën

Zoeken in Clouddiensten

Toon alle producten uit deze categorie

Clouddiensten kunnen eenvoudig in uw automatiseringsoplossing worden geïntegreerd. Breid de toepassingen uit met services zoals monitoring, reporting, energiedatamanagement, berekeningen of vooruitziend onderhoud. Gebruik daarvoor de kant-en-klare diensten uit ons aanbod of stel uw eigen clouddiensten samen met onze Software Development Kit. De opties zijn vrijwel onbegrensd.  

Uw voordelen

  • hogere toegevoegde waarde en flexibele uitbreiding van nieuwe bedrijfsmodellen door de integratie van clouddiensten
  • hogere resources-efficiëntie door verplaatsing van complexe taken naar de cloud
  • eenvoudig gebruik van clouddiensten dankzij de directe integratie in uw netwerk
  • snel samenstellen van eigen clouddiensten met de Software Development Kit

Efficiënt gebruik van kant-en-klare clouddiensten

Krachtige clouddiensten voor uw applicatie  

Krachtige clouddiensten voor uw applicatie

Integreer eenvoudig kant-en-klare clouddiensten in uw applicatie en gebruik deze om data op te vragen of voor de archivering. Alle via de cloud geleverde informatie kan direct in het veldniveau worden geïntegreerd en daar worden verwerkt.

Met de clouddienst Berekeningen kunt u complexe berekeningen in de cloud onderbrengen. Zo wordt de lokale hardware niet belast en worden de kosten teruggebracht.

De clouddienst Weer levert actuele en voorspelde weersgegevens uit de cloud. Zo is bijv. een fysiek weerstation niet meer nodig.

De clouddienst Systeemkoppeling verbindt twee PROFINET-netwerken via de Proficloud en maakt het mogelijk om eenvoudig data tussen de twee PROFINET-controllers uit te wisselen.

Eenvoudig zelf clouddiensten samenstellen

PROFICLOUD – Software Development Kit  

De Software Development Kit (SDK) maakt een vrije programmering van uw eigen clouddiensten mogelijk

De Proficloud is een open IoT-systeem waarmee u voor elke applicatie de juiste oplossing kunt samenstellen. Daarbij kan het om cloud-gebaseerde dataregistratie, -analyse of een compleet automatiseringsconcept gaan.

Stel met de Software Development Kit uw toepassingen naar behoefte samen: voor de programmering van uw eigen clouddiensten ontwikkelt u zogenaamde Application Containers. Deze kunnen zo vaak u wilt in de Proficloud worden aangemaakt en beheerd. Zo kunt u bijv. eigen alarmerings-, monitoring- of weerdiensten samenstellen en de Containers in de Proficloud of in uw lokale IT-infrastructuur onderbrengen.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

Downloads


PROFICLOUD

Locatie-onafhankelijke en veilige communicatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten