Technologische IEC 61131-Control-componenten

Technologische IEC 61131-Control-componenten

Krachtige engineering

Versnel uw ontwikkeling door de open architectuur en kant-en-klare componenten.

Kies voor technologische softwarecomponenten van Phoenix Contact. Met de IEC 61131-programmeer- en runtime-systemen van Phoenix Contact beschikken fabrikanten van automatiseringstechniek over een tool voor de ontwikkelingen van besturingen.

Uw voordelen

  • eenvoudige ontwikkeling en inbedrijfstelling alsmede eenvoudig testen van uw specifieke automatiseringsoplossing dankzij de intuïtieve bediening en handige extra functies
  • krachtige besturingssystemen dankzij runtime-systeem met snelle codeverwerking
  • flexibele toepassing dankzij productvarianten voor uiteenlopende gebruikersklassen
  • specifieke, unieke kenmerken door aanpasbare en uitbreidbare softwarecomponenten
  • mogelijkheid voor de ontwikkeling van fabrikantspecifieke besturingen met de Software Development Kit (SDK)

Technologische IEC 61131-componenten

IEC 61131-technologieplatform  

Modulair, schaalbaar en veelzijdig – het IEC 61131-technologieplatform

Het IEC 61131-programmeersysteem MULTIPROG en het high performance IEC 61131-runtime-systeem ProConOS embedded CLR (eCLR) zijn twee perfect op elkaar afgestemde softwarecomponenten, waarmee u een compleet systeem volgens de eisen van IEC 61131 kunt ontwikkelen.

U realiseert en verwerkt een native machinecode, die speciaal voor de gebruikte CPU-architectuur wordt gegenereerd. Dit maakt de ontwikkeling van extreem snelle besturingssystemen mogelijk, of het gebruik van zeer economische microcontrollers.

IEC 61131-programmeersysteem

Softwareverpakking IEC 61131-programmeersysteem  

MULTIPROG – passende ontwikkelingstools voor elke eis

Het IEC 61131-programmeersysteem MULTIPROG is de centrale tool bij de ontwikkeling van automatiseringstoepassingen. De tool biedt naast de eigenlijke programmeerfunctie een breed scala aan intelligente extra functies die de programmeur bij het ontwikkelen, testen en inbedrijfstellen van zijn toepassing ondersteunen.

MULTIPROG zorgt dat u steeds het overzicht behoudt. Het systeem houdt zich bezig met projectbeheer en helpt o.a. bij het managen van veldbussen, netwerken en periferiecomponenten.

IEC 61131-runtime-systeem

Softwareverpakking IEC 61131-runtime-systeem  

ProConOS eCLR – het hart van high performance besturingssystemen

De installatie van het runtime-systeem ProConOS embedded CLR (eCLR) transformeert zowel standaardhardware als specifieke embedded platforms in extreem krachtige IEC 61131-besturingen. Het systeem is geschikt voor multitasking en realtime-toepassingen, is zeer snel en IEC 61131-conform. ProConOS embedded CLR kan op vrijwel elke hardware worden geïnstalleerd.

ProConOS-runtime-systemen worden al meer dan 30 jaar met succes in de automatiseringstechniek toegepast. Er zijn varianten voor uiteenlopende automatiseringstaken beschikbaar.

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Langenbruch 6
D-32657 Lemgo

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten