Technologieën

Technologieën die inspireren

Technologieën die inspireren

Maak kennis met onze innovatieve technologische oplossingen.

Onze technologieën vormen de basis voor onze innovatieve producten en oplossingen. Zie in één oogopslag welke voordelen de toepassing van onze technologieën biedt.

PROFINET

PROFINET  

Combineert IT- en automatiseringsfuncties

De PROFINET-technologie is een krachtige en compatibele basisarchitectuur. Met functionele uitbreidingen worden de eisen uit de meest uiteenlopende branches en oplossingen afgedekt.

IT-functies vullen de automatiseringstechnische functies aan – zo kunnen PROFINET-apparaten en -netwerken optimaal in IT-omgevingen worden geïntegreerd.

Hybride motorstartertechnologie

Hybride motorstarters CONTACTRON  

Motoren intelligent schakelen

Met de hybride motorstartertechnologie kunt u motoren eenvoudig compact en elektronisch veilig schakelen, omkeren en beveiligen.

Explosiebeveiliging – theorie en praktijk

Brochure explosiebeveiliging  

Basisprincipes explosiebeveiliging

Niet alleen in klassieke installaties in de chemische en petrochemische industrie worden bouwers, engineers en exploitanten geconfronteerd met het thema explosiebeveiliging. Ook op gebieden die op het eerste gezicht ongevaarlijk lijken, zoals de levensmiddelenindustrie, kunnen aanzienlijke potentiële gevaren ontstaan.

In deze brochure wordt ingegaan op de risico's in explosiegevaarlijke omgevingen en een helpende hand voor het dagelijkse werk geboden.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten