Procestechniek

Procestechniek

Altijd aan uw zijde

Wij staan u als betrouwbare partner altijd met onze producten, systemen en oplossingen terzijde.

Terug naar Oplossingen

Categorieën

  • Referenties
    Referenties

    Hier kunt u zien hoe wij de eisen uit de procestechniek succesvol realiseren.

  • Technologieën
    Technologieën

    Maak kennis met onze innovatieve technologische oplossingen.

Overal waar het dampt en sist, waar vloeistoffen, gassen of poeders worden gemengd, geanalyseerd of vermalen, hangt het resultaat af van de toepassing van de het juiste recept.

Wij bieden u al meer dan 90 jaar alles aan wat u tussen het besturingssysteem en het veld nodig hebt voor efficiënt meten, regelen en aansturen. Met de juiste combinatie van sensor, actor en controller bespaart u geld in al uw installaties over de hele wereld.

Naast de applicaties van de discrete fabrieksautomatisering met hun hoge doorloopsnelheden zijn er ook procestechnische gebieden met de langzame, maar continue en daardoor hoogbeschikbare procesautomatisering.

Phoenix Contact staat al decennialang wereldwijd voor kwaliteit tussen besturings- en veldniveau. Analoge, binaire of digitale signalen betrouwbaar registreren, overdragen, omzetten, koppelen, scheiden, versterken, schakelen – dat is onze missie.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten