Downstream

Downstream

Beschikbaarheid als opperste prioriteit

Innovatieve totaaloplossingen zorgen voor een storingvrije werking van uw installatie.

Terug naar Toepassingen en oplossingen

Categorieën

  • Raffinaderijen
    Raffinaderijen

    Beschikbaarheid van de installatie is de key factor als het gaat om het integreren van veldbussystemen voor de automatisering in procesbesturingssystemen.

  • Netwerken in de procestechniek
    Netwerken in de procestechniek

    In procestechnische installaties hangt het resultaat van een continu gestuurd proces af.

Bij het verwerken van olie of gas tot een afgeleid product komen complexe processen kijken. Processen waarin al gauw maar liefst 10.000 signalen intelligent moeten worden verdeeld.

De meest uiteenlopende signaalsoorten, ook uit explosiegevaarlijke zones, worden geregistreerd en beschikbaar gemaakt voor het procesbesturingssysteem. Daarbij gaat de meeste aandacht uit naar de absolute beschikbaarheid van de raffinaderij. Daarom zijn grote delen van de elektrische installatie redundant opgebouwd.

Phoenix Contact levert innovatieve oplossingen voor de downstream-omgeving, uiteenlopend van de Termination Carrier voor de efficiënte rangering van signalen tot en met redundante besturingssystemen voor uitvalveilige applicaties in de raffinaderij.

Overzicht: downstream

Overzicht: downstream

Phoenix Contact levert innovatieve oplossingen voor de downstream-omgeving, uiteenlopend van de Termination Carrier tot en met redundante besturingssystemen.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten