SPS Connect 2020

SPS – Smart Production Solutions 2020
Între 24 și 26.11.2020 în Nürnberg

PHOENIX CONTACT la târgul SPS

Descoperiți în timp real, alături de noi, principalele teme ale SPS - Smart Production Solutions (anterior SPS IPC Drives) în Nürnberg, între 26 și 28 noiembrie. În cadrul târgului internațional de specialitate SPS, Phoenix Contact prezintă tehnologii inovatoare pentru automatizarea industrială. Temele de actualitate precum Internet of Things (IoT), replici digitale, tehnologia Cloud sau 5G vă ajută să rămâneți la curent cu tema digitalizării în producția industrială.

Cu ajutorul produselor noastre inteligente, utilizați datele din tabloul de distribuție direct în Cloud. Programați soluții de automatizare inteligente, deschideți-le și salvați-le cu ajutorul sistemului ecologic PLCnext Technology. Optimizați procesele în domeniul producției de tablouri de distribuție, de la proiectare și până la fabricație, prin utilizarea consecventă a datelor cu soluția completă COMPLETE line.

Însoțitorul dumneavoastră pentru Smart Production Solutions

Sistemul ecologic pentru automatizarea dumneavoastră

Descoperiți sistemul ecologic deschis PLCnext Technology în cadrul atelierului nostru. Descoperiți mai multe informații despre numeroasele noi oportunități oferite de această soluție. La SPS, pe lângă soluții inteligente de hardware și software, descoperiți și avantajele pieței digitale PLCnext Store pentru aplicațiile dumneavoastră. Discutați despre opțiunile pentru noi modele de afaceri digitale.
Sistemul ecologic PLCnext Technology

Soluția completă COMPLETE line

Reduceți în mod semnificativ eforturile dumneavoastră în domeniul producției de tablouri de distribuție prin utilizarea consecventă a datelor. Beneficiați și de sistemul de componente hardware și software compatibile. În cadrul târgului vom descoperi alături de dumneavoastră modul de optimizare a proceselor tehnologice, instalarea rapidă, precum și dezvoltarea de noi concepte pentru producția de tablouri de distribuție.
COMPLETE line

Produse inteligente

Know-how-ul celor aproximativ 2.000 de ingineri din cadrul companiei noastre ne conferă statutul de precursor pentru noi produse, sisteme și soluții. Astfel, începeți procesul de digitalizare a afacerii dumneavoastră. Prin Proficloud, utilizați date din tabloul dumneavoastră de distribuție pentru întreținere preventivă, de exemplu, cu ajutorul ImpulseCheck, sistemul de asistență inteligent pentru protecția la supratensiune. Sau vă puteți informa despre Single Pair Ethernet, infrastructura pentru comunicațiile industriale ale viitorului.
Sistemul de asistență inteligent pentru protecția la supratensiune ImpulseCheck

De la senzor până în cloud

Descoperiți modul în care noi tehnologii precum Single Pair Ethernet (SPE), Advanced Physical Layer (APL), Time Sensitive Networking (TSN) sau 5G schimbă comunicația industrială și deschid calea pentru aplicații complet noi. Lăsați-vă convins la fața locului de produsele noastre SPE și descoperiți principalele funcții TSN ale switch-urilor noastre.
Standarde de comunicație

Cyber Security

Experții noștri în domeniul securității vă prezintă în cadrul SPS modul în care sistemele dumneavoastră cu produse, soluții și servicii certificate pot fi protejate împotriva atacurilor cibernetice și modificărilor nedorite. Experimentați procesul de securitate la 360° pe parcursul întregului ciclu de viață al produselor și soluțiilor noastre. Discutați cu experții noștri despre cerințele și opțiunile dumneavoastră de protecție.

Cyber Security în Industria 4.0
Securitatea IT în Industria 4.0

Partenerul dumneavoastră pentru producția inteligentă

Pentru a obține fabrici inteligente, lucrăm în rețele pentru a ne apropia, cu pași mici, de viziunea unei fabricații interconectate. Modelăm viitorul punând bazele unor organisme diverse, precum platforma Industrie 4.0. Un exemplu în acest sens îl reprezintă următorul ghid în domeniul securității IT în cadrul Industriei 4.0 - Primii pași către o producție sigură.

Rețele de socializare @ #sps_live

Rețele de socializare @ #sps_live

Nu pierdeți nicio noutate despre târgul SPS și participați la târg prin intermediul rețelelor de socializare.