SPS Connect 2020

SPS – Smart Production Solutions 2020
24 tot en met 26 november 2020 in Nürnberg

PHOENIX CONTACT op de SPS-beurs

Beleef met ons live te belangrijkste onderwerpen van de SPS - Smart Production Solutions (voorheen SPS IPC Drives) van 26 tot en met 28 november in Nürnberg. Phoenix Contact presenteert op de internationale vakbeurs SPS de toekomstgerichte technologie voor de industriële automatisering. Met actuele onderwerpen zoals het Internet of Things (IoT), de Digital Twin, cloud-technologie of 5G wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in de digitalisering van de industriële productie.

Met onze smart-producten gebruikt u de data uit de schakelkast direct in de cloud. Programmeer intelligente automatiseringsoplossingen, open en veilig met het PLCnext Technology ecosysteem. Optimaliseer processen op het gebied van de schakelkastbouw van de engineering tot en met de fabricage, door data met de complete oplossing COMPLETE line consequent en over de gehele linie te gebruiken.

Uw partner voor Smart Production Solutions

Ecosysteem voor uw automatisering

Ervaar in onze workshop-ruimte het open PLCnext Technology ecosysteem. Ervaar meer over de talrijke nieuwe mogelijkheden, die deze oplossing biedt. Leer op de SPS naast intelligente hardware en software ook de voordelen van de digitale marktplaats PLCnext Store voor uw applicatie kennen. Discussieer met ons over opties voor nieuwe digitale bedrijfsmodellen.
Ecosystem PLCnext Technology

Complete oplossing COMPLETE line

Reduceer de omvang van uw werkzaamheden bij de schakelkastbouw aanzienlijk door de data consequent te gebruiken. Profiteer ook van het op elkaar afgestemde systeem van hardware- en softwarecomponenten. Op de beurs gaan wij met u de weg van de optimalisatie van de engineering, via de snelle installatie tot de ontwikkeling van nieuwe concepten voor de schakelkastbouw.
COMPLETE line

Smart producten

De knowhow van onze ca. 2.000 ingenieurs geeft ons een voortrekkersrol voor nieuwe producten, systemen en oplossingen. Daarmee start u de digitalisering van uw onderneming. Gebruik via Proficloud data uit uw schakelkast voor preventief onderhoud, bijvoorbeeld met ImpulseCheck, het intelligente assistentiesysteem voor de overspanningsbeveiliging. Of informeer uzelf over Single Pair Internet, de infrastructuur voor de industriële communicatie van de toekomst.
Intelligent assistentiesysteem voor overspanningsbeveiliging ImpulseCheck

Van de sensor tot in de cloud

Beleef, hoe nieuwe technologieën zoals Single Pair Ethernet (SPE), Advanced Physical Layer (APL), Time Sensitive Networking (TSN) of 5G de industriële communicatie veranderen en volledig nieuwe toepassingen mogelijk maken. Overtuig uzelf ter plaatse van onze SPE-producten en bekijk de eerste TSN-functies in onze switches.
Communicatiestandaarden

Cyber Security

Onze beveiligingsexperts tonen u op de SPS, hoe u uw systemen met gecertificeerde producten, oplossingen en dienstern tegen cyberaanvallen en ongewilde veranderingen kunt beveiligen. Beleef de 360°-security over de gehele levenscyclus van onze producten en oplossingen. Discussieer met onze experts over uw individuele eisen en beveiligingsmogelijkheden.

Cyber Security in de Industrie 4.0
IT-security in Industrie 4.0

Uw partner voor de intelligente productie

Om smart fabrieken tot een realiteit te maken, werken we samen in netwerken en benaderen we de visie van netwerk-productie in kleine stappen. We geven vorm aan de toekomst door ons basiswerk in verschillende commissies, zoals het Industry 4.0-platform. Een voorbeeld daarvoor is de volgende richtlijn IT-Security in de Industrie 4.0 – Eerste stappen naar een veilige productie.

Social Media #sps_live

Social Media @ #sps_live

Mis niets van de SPS-beurs en volg ons via sociale media.