SPS Connect 2020

SPS – Smart Production Solutions 2020
2020. november 24−26.
Nürnberg, Németország

A PHOENIX CONTACT az SPS vásáron

Élje át velünk együtt az SPS legfőbb témáit – Smart Production Solutions (korábban SPS IPC Drives) november 26. és 28. között, Nürnbergben. A Phoenix Contact a nemzetközi SPS vásáron bemutatja az ipari automatizálás jövőbe mutató technológiáit. Az olyan aktuális témák, mint a dolgok internete (IoT), a digitális iker, a felhő-alapú technológia vagy az 5G az ipari termelés digitalizálásának legfrissebb újdonságaival ismertetik meg Önt.

Okos termékeinkkel a kapcsolószekrény adatait közvetlenül a felhőben használhatja. Az Ecosystem PLCnext technológiával nyíltan és biztonságosan programozhatja az intelligens automatizálási megoldásokat. Optimalizálja kapcsolószekrény-gyártási folyamatait a tervezéstől a gyártásig az adatok átfogó felhasználásával a COMPLETE line megoldással.

Az Ön kísérője a Smart Production Solutions vásáron

Ökoszisztéma az automatizáláshoz

Engedje meg, hogy egy workshop keretében bemutassuk Önnek a PLC Next technológia nyílt ökoszisztémáját. Tudjon meg többet arról a számtalan új lehetőségről, amelyet ez a megoldás nyújt. Az intelligens hardver és szoftver mellett ismerje meg az SPS vásáron a PLCnext Store digitális piactér előnyeit az Ön alkalmazása számára. Emellett megvitathatja velünk az új digitális üzleti modellek különféle lehetőségeit.
PLCnext Technology ökoszisztéma

A COMPLETE line átfogó megoldás

Az adatok átfogó használatával csökkentse jelentősen a kapcsolószekrény-gyártás munkaráfordítását. Használja ki az összehangolt hardverből és szoftverből álló rendszer előnyeit is. A vásáron Önnel együtt tesszük meg az utat a tervezés optimalizálásától a gyors telepítésen át a kapcsolószekrény-gyártás új koncepcióinak kifejlesztéséig.
COMPLETE line

Okos termékek

Több mint 2000 mérnökünk tudása a kulcsa annak, hogy az új termékek, rendszerek és megoldások élenjáró gyártójává váltunk. Ezzel elindulhathat tevékenysége digitalizálásának útján. Használja fel kapcsolószekrényének adatait a Proficloud útján a prediktív karbantartáshoz, pl. az ImpulseCheck, a túlfeszültség-védelem intelligens segítő rendszerének alkalmazásával. Vagy tájékozódjon a Single Pair Ethernet megoldásról, amely a jövő ipari kommunikációjának infrastruktúrája.
ImpulseCheck intelligens segítő rendszer a túlfeszültség-védelem számára

A szenzortól a felhőig

Tapasztalja meg, hogy az olyan új technológiák, mint a Single Pair Ethernet (SPE), az Advanced Physical Layer (APL), a Time Sensitive Networking (TSN) vagy az 5G hogyan változtatják meg az ipari kommunikációt, és hogyan tesznek lehetővé teljesen új alkalmazásokat. Győződjön meg a helyszínen SPE termékeink előnyeiről, és ismerje meg switch-eink első TSN-funkcióit.
Kommunikációs szabványok

Kiberbiztonság

Az SPS vásáron biztonsági szakértőink bemutatják, hogy a tanúsított termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal hogyan védheti meg rendszereit a kibertámadások és a nem kívánt változtatások ellen. Tapasztalja meg termékeink és megoldásaink teljes élettartamra vonatkozó 360 fokos biztonságát. Beszélje meg szakértőinkkel egyedi követelményeit és védelmi lehetőségeit.

Kiberbiztonság az Ipar 4.0 rendszerben
IT biztonság az Ipar 4.0 rendszerben

Az Ön partnere a jövő intelligens gyártásában

Annak érdekében, hogy az intelligens gyárak valósággá váljanak, hálózatban működünk együtt, és fokozatosan dolgozunk a hálózatba kapcsolt gyártás jövőképén. Különböző testületekben, például az Ipar 4.0 platformon végzett alaptevékenységünkkel alakítjuk a jövőt. Jó példa erre a következő IT-biztonsági útmutató az Ipar 4.0 számára – Az első lépések a biztonságos gyártáshoz.

Social Media @ #sps_live

Social Media @ #sps_live

Ne mulassza el a vásár egyetlen újdonságát sem, és legyen jelen élőben a közösségi médián keresztül.